Az Európai Fejlesztési Alap keretein belül afrikai projektek megvalósítására lehet pályázni, amelyeket ingyenes képzésekkel támogatnak.

Az Európai Fejlesztési Alap keretein belül afrikai projektek megvalósítására nyílik lehetőség. Ennek érdekében szeptember 21. és 29. között ingyenes pályázatírói képzést szervez a Kultúrafrika Alapítvány.

Magyarország több száz millió forintot fizetett már be az Európai Fejlesztési Alapba, amely szub-szaharai afrikai projektek megvalósítását teszi lehetővé. Ennek érdekében több magyar nagyvárosban ingyenes képzéseket szerveznek, így Budapesten, Pécsett, Szegeden, Győrben és Debrecenben. A félnapos képzés célja, hogy felkészítse a jelentkezőket az afrikai pályázatokra, továbbá hogy elősegítse a magyar pályázók sikeres részvételét. A tréninget követően konzultációs és pályázatírói asszisztencia segíti az érdeklődőket. A tananyag elektronikus formában is elérhető lesz.  A képzésre regisztrációs lap kitöltésével lehet jelentkezni.További információ, valamint a regisztrációs lap az alábbi linken található:

http://www.uzletresz.hu/vallalkozas/20150828-magyar-cegek-palyazatiras-kepzes-europai-fejlesztesi-alap-afrikai-projektek.html