2016. április 11-én megrendezésre kerül a Magyar-izraeli ipari K+F együttműködési pályázat konzorciumépítő rendezvénye Tel-Avivban, Magyarország Izraeli Nagykövetségén.

A programról

Magyar-izraeli ipari kutatás-fejlesztési co-funding együttműködési pályázat célja a hazai partnerek támogatása olyan magyar-izraeli együttműködésben megvalósuló KFI projektekben, amelyek eredményeként a magánszektorban új vagy továbbfejlesztett, piacorientált termékek és szolgáltatások jönnek létre az alábbi fókusztémákon belül: fenntartható és tiszta technológiák, mezőgazdasági és élelmiszeripari technológiák, infokommunikáció, biotechnológia és orvosi műszerek.

Részletes információk, valamint a pályázati dokumentáció a http://nkfih.gov.hu/palyazatok/felhivasok/2015/magyar-izraeli-tet/magyar-izraeli-ipari oldalon találhatóak meg.

A konzorciumépítő rendezvényről

2016. április 11-én, délután 2 órakor, Magyarország Izraeli Nagykövetségén (Pinkas St. 18, Tel Aviv) K+F pályázati konzorciumépítő rendezvény kerül megrendezésre, ahol magyar és izraeli innovatív vállalkozások és kutatóintézetek mutathatják be egymásnak projektjavaslataikat. Az izraeli partneri kört a Nagykövetség és az izraeli közreműködő ISERD közösen határozzák meg és hívják meg, a magyar partnerek által elküldött pályázati kérdőívek alapján (http://goo.gl/forms/o1ptwfQ2PA). A rendezvény előtt és után lehetőséget biztosítanak konzorciumépítő B2B találkozókra.

Jelentkezés, utazási támogatás

A rendezvényre jelentkezni Azbej Tristan Tét attasénál lehet a gnZUTZRiiJ3lgNdGF6YmVqQG1mYS5nb3YuaHU= email címen. A jelentkezés feltétele a kitöltött pályázati kérdőív (lásd. fent). Azoknak a magyarországi résztvevőknek (jellemzően szakmai szervezeteknek), akik legalább öt magyar projektjavaslatot mutatnának be a rendezvényen, a Külgazdasági és Külügyminisztérium utazási támogatást ad (az első öt jelentkezőnek, legfeljebb 60 ezer forint értékben). Jelentkezéseket legkésőbb március 25-ig várják.

forrás: Magyarország Izraeli Nagykövetségének meghívója