EGT és Norvég Alapok: Zöld Ipari Innováció pályázat

Április 25-én a program operátor Szent István Egyetem bemutatta az érdeklődő szervezetek számára a "Zöld Ipari Innováció" programot, melyet a EGT és Norvég Alapok fog finanszírozni.
A pályázati kiírások megjelenése júniusban várható.

A "Zöld Ipari Innováció" program célja a zöld vállalkozások versenyképességének növelése, ideértve a működő ipar zöldítését, a zöld innovációt, és a zöld vállalati megoldások támogatását. Cél a hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése, a környezetbarát technológiák használatának növelése, zöld munkahelyek teremtése.

A "Zöld Ipari Innováció" alprogramjai

1. alprogram

2. alprogram:

A program által nyújtandó támogatás összesen 22,4 millió €, azaz kb. 6,4 milliárd Ft. Projektenként igényelhető támogatás: 170.000 € – 1.600.000 €, azaz 50-450 millió Ft. A kedvezményezettek körébe jogi személyiségű gazdasági társaságok önállóan, szövetkezetek, költségvetési szervek és jogi személyiségű non-profit szervezetek konzorciumi tagként tartoznak.

Elérhető maximális támogatási intenzitás:

Ütemezés:

A nyitórendezvény részletes információkat tartalmazó előadásai a programoperátor Szent István Egyetem honlapjáról letölthetőek.

Menü

Környezettechnológia, ökoinnováció

Navigáció