Hazai pályázati lehetőségek

Innovációs eredmények hasznosításának támogatása mikro-, kis és középvállalkozások részére GOP-2011-1.3.1-C

A kis ötletekben is nagy lehetőség, nagy erő rejlik, a kis- és közepes vállalkozók számára. Magyarországon sok vállalkozás végez
az üzletszerű tevékenységéhez kapcsolódóan vagy amellett termékfejlesztést.

Tovább a teljes cikkre

Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása GOP-2011-1.3.1-A

A pályázati kiírás célja olyan vállalkozások (beleértve az innovatív beszállítókat) technológiai innovációs tevékenységeinek támogatása, amelyek meglévő, piacképes termékek (beleértve az alkatrészt és/vagy részegységet), szolgáltatások, technológiák továbbfejlesztését vállalják.

Tovább a teljes cikkre

Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása GOP-2011-1.1.1

A pályázat célja olyan kutatás-fejlesztési tevékenységek támogatása, amelyek jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, ill. ezek prototípusainak kifejlesztését eredményezik.

Tovább a teljes cikkre

EGT és Norvég Alapok: Zöld Ipari Innováció pályázat

Április 25-én a program operátor Szent István Egyetem bemutatta az érdeklődő szervezetek számára a "Zöld Ipari Innováció" programot, melyet a EGT és Norvég Alapok fog finanszírozni.
A pályázati kiírások megjelenése júniusban várható.

Tovább a teljes cikkre

Megjelentek az első KEHOP pályázatok


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében első körben 58 milliárd forinttal támogatja a települési vízellátáshoz, szennyvízelvezetéshez és -tisztításhoz kapcsolódó projekteket.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Környezettechnológia, ökoinnováció

Navigáció