Magyar-izraeli ipari kutatás-fejlesztési co-funding együttműködési pályázat (TÉT_15_IL)

Publikálva: 2016. február 23.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap (NKFIA) pályázati felhívásai keretében meghirdette a magyar-izraeli együttműködésben folyó ipari kutatás-fejlesztési együttműködések támogatására irányuló pályázatot.

Program meghirdetése: 2016. február 01.

Végső beadási határidő: 2016. május 16.

A pályázat benyújtásának határideje

A pályázatok benyújtása 2016. május 16-ig lehetséges. Támogatás a rendelkezésre álló keret erejéig nyújtható.

A pályázati felhívás célja

A pályázat célja a hazai partnerek támogatása olyan magyar-izraeli együttműködésben megvalósuló KFI projektekben, amelyek eredményeként a magánszektorban új vagy továbbfejlesztett, piacorientált termékek és szolgáltatások jönnek létre az alábbi fókusztémákon belül:

A közös projektet mindkét országnak támogatnia kell, ezért a pályaművet mindkét országban azonos tartalommal, a partnerrel egyeztetve kell benyújtani. Egyoldalúan benyújtott pályázatok nem fogadhatók el. Mivel az együttműködést kétoldalú EUREKA projektként is jóvá kell hagyni, a projektjavaslatot mindkét fél a saját nemzeti EUREKA Irodájához angol nyelven kitöltött EUREKA projekt adatlapon is benyújtja, amely az adott fél pályázati anyagához csatolandó.

A pályázók köre

Pályázhat:

A pályázat keretében tervezett kutatás-fejlesztés legalább egy magyar és egy izraeli pályázó előzetesen egyeztetett együttműködésével valósulhat meg. Konzorciumi részvétel esetén a konzorciumi tagok száma országonként legfeljebb öt lehet.

A támogatható célkitűzések köre

Az adott nemzetközi program pályázati felhívásainak keretében megvalósuló projektek esetében támogatható:

A támogatás egyéb fő feltételei

Az igényelhető támogatás mértéke

Az NKFI Hivatal a pályázat célkitűzéseihez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból összesen 310,93 millió forint keretösszeget biztosít. Pályázónként 20-70 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatás igényelhető, a rendelkezésre álló forrás erejéig. A támogatás intenzitása a projekt jellegétől és a pályázói körtől függően változik.

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:
RkpSbtHLnOLZimgJ55kMRhbmtmaWFsYXBAbmtmaWguZ292Lmh1
Telefon: +36 (1) 795 9500
Személyes (előzetes egyeztetés alapján):
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (2. emelet)

Ügyfélfogadási idő:
H-CS 09:00-16:00
P 09:00-13:00

forrás: http://nkfih.gov.hu/palyazatok/felhivasok/2015/magyar-izraeli-tet/magyar-izraeli-ipari

Menü

Környezettechnológia, ökoinnováció

Navigáció